google-site-verification=PmrKdFn_nzv6sWWHwe-YiUGu6sKA_jdpb5TbKIoGXFk Lærernes Nationaldag i Thailand - RejsertilThailand.dk

Helligdage i Thailand

National Teachers Day
Lærernes Nationaldag
National Childrens Day

Januar - National Teachers Day

Fejringen af Lærernes Nationaldag i Thailand kan dateres flere hundrede år tilbage i tiden, men blev for første gang officielt fejret tilbage i 1957. I dette år blev det fra statslig side blev besluttet at der skulle udvælges én bestemt dag på året, hvor de thailandske lærere skal deres anerkendelse for deres egne læreres betydning i deres liv. Således er det hvert år d. 16 januar at man i Thailand fejrer Wan Kruu, som Lærernes Dag kaldes på Thai..
Thailandsk skoledreng
På Lærenes Dag holder skolerne i Thailand lukket. Det sker på den måde at undervisningen for eleverne er annuleret men er erstattet med ceremonier for lærerne hvor de samles og viser deres respekt og taknemmelighed til deres lærere. Dette sker bla. ved at de beder sammen og recitere nogle særlige religiøse buddhistiske vers. Lærerne laver også forskellige andre teambuilding-aktiviteter for at styrke deres sammenhold..style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-0667552653162997"
data-ad-slot="7630508602">Hvorfor navnet Wan Kru ?
“Wan” betyder dag og “Kru” betyder frit oversat lærer..

Det er ikke kun inden for det thailandske skolesystem at man afholder Wan Kru. Wan Kru ceremonier afholdes også inden for eks. musik, sport, massageskoler og andre undervisningsinstitutioner i Thailand.

Hvis du er i Thailand på “National Teachers Day” så prøv at gå forbi den lokale skole og se hvilke aktiviteter der er igang i skolegården..

LÆS OGSÅ: mere om alle de andre helligdage og fejringer i Thailand..
Booking.com
Booking.com
Stacks Image 21715
Copyright Smartmedia.dk
Artiklen på denne side er skrevet af:
Thomas Chemnitz, Smartmedia.dk
Materialet i tekst og billeder er ophavsretligt beskyttet. Venligst kontakt inden kopiering.
National Teachers Day